dilluns, 16 d’abril del 2012

Geobiologia


Què és?
La Geobiologia és la ciència que estudia els efectes que pot causar la relació entre la terra i les energies que la formen, i la qualitat de vida dels éssers vius, centrant-se principalment en l'anàlisi de la qualitat energètica i vital de l'espai habitat.
L'espai vital es defineix com un lloc interactiu i complex, en el que incideixen les més variades influències, procedents del sòl i de l'atmosfera, d'objectes naturals i fabricats, d'emissions visibles i no visibles.
L'estudi de la Geobiologia permet reconèixer les zones favorables per una bona salut, i per altra banda, evitar les zones malsanes; els millors materials i els no tant bons.; les energies que ens afavoreixen i les perjudicials…                                    
Dr. Ernst Hartmann
Per exemple, el Dr Hartmann, un gran investigador pioner en Geobiologia i els seus efectes en la salut, sostenia la tesi que el 60-70% de les malalties poden ser motivades pel lloc i tenen el seu origen en l'habitatge en què s'habita. Posant un exemple, una prolongada exposició a una combinació de diverses radiacions  esgota tant el sistema nerviós com l’immunològic dels éssers vius que després pot portar a  terme a diverses malalties.                                                                       
                             
Com i quan va nèixer la geobiologia?
Apareix a Europa, a França i Alemanya, durant el primer terç del S.XX de la mà del doctor Peyre i el doctor Hartmann respectivament.
En la seva pràctica clínica van detectar que hi havia una sèrie de malalties recurrents en determinats habitatges, independentment de qui les habités, de la dieta o estil de vida que mantinguessin.
Els estudis per determinar l'origen d'aquestes patologies van desembocar en el descobriment d'una sèrie de línies de força o xarxes d'energia (condicionants), que afectaven la salut de les persones que passaven molt de temps sota el seu influx. Atès d'aquestes xarxes es poden detectar pràcticament a tot arreu es van cridar "Xarxes Globals".
Van constatar que un cop corregides aquestes alteracions, la salut de les persones afectades millorava al poc temps, donant lloc així a l'origen de la moderna Geobiologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada